Edwin Donners, aangenaam!

Na directie te hebben gevoerd over verschillende (familie)bedrijven, is Edwin Donners jaren geleden gestart als trainer, en later als coach en mentor van teams.

Met als streven iedereen op elk niveau binnen de organisatie te helpen, stap voor stap, hen individuele sterktes en vaardigheden te ontdekken, en hen zelfvertrouwen te laten groeien. Het resultaat leidt altijd tot een sterke groei in resultaat.

Vanuit die basis is hij zich de laatste jaren gaan bekwamen als gesprekspartners van directies met een vooral confronterende kijk op zaken. Elke structurele verandering die je vraagt aan teams, begint aan de top van elke organisatie.

De vraag om te ondersteunen bij de transitie binnen familiebedrijven werd hem steeds meer gesteld. En dan name de zachtere overdracht van de voorgaande – naar de opvolgende generatie.

Hierbij houdt hij van een duidelijke visie, is hij erg van de verbinding maken, het durven vertrouwen geven en ontvangen, en gaat hij uit van de veerkracht van elke persoon, team, en organisatie.

Er liggen altijd kansen. 

Edwin Donners van Gersen Donners & Partners