Gregor Gersen, aangenaam!

Gregor’s ervaring

Gregor is al een flink aantal jaren trainer/coach van leidinggevenden en hun teams. Hij is daarbij dienend aan het hogere doel: Teams beter laten functioneren, de communicatie verbeteren, leidinggevenden en medewerkers in hun kracht zetten. Hij ondersteunt het proces en stuurt bij, waar nodig. Dit gebeurt vaak confronterend, maar altijd eerlijk en fair. Gebruikt methodieken en zienswijzen vanuit Organizational behavior Management, Servant Leadership, Situational Leadership, SPIN, Mutual Sustainability en vele andere theorieën om maatwerk ontwikkeltrajecten te bouwen voor klanten.

Gregor’s motto

Ieder situatie verdient een aparte behandeling en een maatwerk ontwikkeltraject. Zo zet hij zijn klanten in hun kracht.

Zijn jarenlange ervaring wil hij nog vaker en intensiever inzetten voor de oud ondernemers en opvolgers binnen familiebedrijven. De ruggengraat van het Nederlandse bedrijfsleven. De dynamiek tussen ratio en emotie binnen het familiebedrijf houdt hem scherp en brengt het beste voor hem en de leden van het familiebedrijf naar boven.  Hij heeft samen met Edwin GERSEN DONNERS en PARTNERS opgezet om zo nog meer van toegevoegde waarde te zijn voor de door hem geliefde familiebedrijven.

Gregor houdt van

Golf. Hij golft graag zakelijk en in zijn vrije tijd. Doe dat veel te weinig om een goede speler te zijn, maar het is het een of het ander. Hij is een hardloper, die het fijner vindt om te bewegen en onderweg te zijn dan zijn persoonlijke records maar willen blijven verbeteren. Een stiekem doel heeft hij wel: weer 15 kilometer aan één stuk kunnen hardlopen.

Samen met vrienden met een goed glas wijn in de hand en een mooie aangeklede tafel met goede gerechten er op maakt hem een gelukkig mens.

Gregor Gersen van Gersen Donners & Partners